DRAAGjeKRACHT traject

In 6 maanden naar meer rust in je hoofd, ongegeneerd jeZelf zijn en Verbinding met een grote V (Verrijkend, Vervullend, Verdiepend)

Exclusieve 1/1 begeleiding, optioneel in combinatie met sessies in kleine groep

Voor ondernemende vrouwen of managers die veel ballen in de lucht houden, waarvan hun tijd kostbaar is, en die klaar zijn voor meer plezier, speelsheid en huppeltjes in hun leven.

Aan de buitenkant heb je het goed voor elkaar, leuk huis, een job met fijne voorwaarden of een succesvol bedrijf, gezellig sociaal leven. Alleen zit je binnenin op je honger omdat je weet: er is meer mogelijk. 


Zowel op het werk als thuis kom je in situaties terecht die je wat uit je lood slagen. Daar is op zich niets mis mee. Alleen wil je niet wankelen, maar over tools beschikken om jezelf hier door te navigeren.


Als je kind of partner het bloed van onder je nagels haalt, je een lastig gesprek hebt, die belangrijke presentatie moet voorzitten of een deal te sluiten hebt, ... wil je kunnen kiezen hoe je reageert, zodat je nadien niet met een vervelend gevoel terugkijkt omdat je er niet ten volle stond of je een dramaqueen performance neerzette.

Hoewel je het jezelf voorneemt, slaag je er toch niet consistent in om tijd te nemen voor jezelf en dingen te doen die JIJ belangrijk vindt: je hobby, sport, een uitje, ... : het schiet er net te veel van tussendoor. En de frustratie daar rond, die katapulteer je op de mensen die je het liefste ziet... . Hello schuld en schaamtegevoel.

Je wil geen concessies maken, maar én én

én een gezellig privéleven

én een rustige en aanwezige moeder en/of partner zijn

én tijd voor jezelf

én impact maken met je werk of je bedrijf

én een fit en gezond lijf

én diepgang in je relaties

én zeggen wat je te zeggen hebt

én ...

Hoeveel vervulling zou jou dat geven? En energie ook?

Voel dat maar eens: het is mogelijk! 

DRAAGjeKRACHT traject

Niet voor jou als ...
 • je niet bereid bent om door te pakken
 • je alleen maar wil proberen
 • je afhaakt van zodra het oncomfortabel wordt
 • je jezelf tevreden stelt met klein dromen
 • je veel 'ja maars' gebruikt
 • je liever met de vinger naar een ander wijst, dan naar jezelf
 • je op zoek bent naar veel theorie en kennis
Wel voor jou als ...
 • je tevreden bent met waar je nu bent en tegelijk verlangt naar verrijking, vervulling en verdieping. Niet vanuit meer of beter. Maar vanuit het jezelf gunnen om alles uit het leven te halen
 • jouw ogen beginnen te fonkelen als je denkt aan je grootse verlangens: geen concessies, wel stap voor stap waarmaken
 • je weet dat er geen quick fix bestaat en bereid bent het werk te doenactie te ondernemen en zoiets hebt van: I can. I will. End of story.
 • je én op professioneel vlak je stempel wil neerzetten én van privétijd een feestje wil maken
 • je daar waar iedereen rechtdoor gaat, een zijsprong neemt: jouw weg, jouw keuzes
 • af en toe een shot onder je kont welkom is
 • je geen boodschap hebt aan iemand die je naar de mond praat, maar iemand naast je wil, die durft te confronteren en een klankbord die jouw blinde vlekken blootlegt
"Het traject betekende voor mij eindelijk de begeleiding vinden die bij me paste. Ik voel écht een verschil en krijg concrete tools om zelf mee aan de slag te gaan zodat ik niet blijf hangen in vroeger of in analyseren, maar echt in het hier en nu actie onderneem. Als ik het traject in 3 woorden zou moeten omschrijven, zou dat zijn: bevrijdend, uitdagend, mild."

Geen blabla dus, wel doén en impact ervaren. Met dit traject bouw je in 6 maanden een nog steviger fundament, met als resultaten: 

 • Je navigeert jezelf doorheen uitdagende situaties en hebt echt zoiets van: wat er ook komt: bring it on, I can handle it.
 • Nee zeggen gaat je goed af. Jij bepaalt waar je jouw tijd en energie aan besteedt.
 • Je dagen voelen lichter en toch krijg je het gedaan: je werk, gezond eten op tafel, je huis op orde, ... .
 • Je zegt wat je te zeggen hebt en steekt jezelf/je visie of je waarden niet meer weg. 'The eyeroll' of het gezucht van de ander neem je niet langer persoonlijk.
 • Je kan kiezen hoe je reageert, ook als iemand het bloed van onder je nagels haalt, je een lastig gesprek hebt, je die belangrijke presentatie moet voorzitten, je een deal te sluiten hebt, ... . 

 • Je maalt niet langer in je hoofd, zodat daar geen verloren tijd of energie naar toe gaat.
 • Gezins/partnertijd is weer een feestje en meer dan praktisch geregel. Je geniet oprecht van het samen Zijn én hebt 's avonds energie voor seks of intimiteit.
 • Je leeft niet langer op automatische piloot en neemt regelmatig en ongegeneerd tijd en ruimte voor jezelf. 
 • Je gaat emoties niet langer uit de weg, waardoor 'de bom ontploft' situaties zeldzaam zijn, die knoop in de maag losgekomen is en je rug en schouders duidelijk minder spanningen vertonen.
Deze vrouwen gingen jou voor...

Beluister hier de podcast met Katrijn, over haar ervaring met het traject.

In het DRAAGjeKRACHT traject, leerde ik alles waarvan ik niet wist dat ik het nodig had.

De combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen, gekoppeld aan online spiegelsessies, zorgden voor een veilige en warme sfeer om te groeien. Ik werd uitgedaagd om op zoek te gaan naar wat ík wilde, te observeren wat ík deed en kritisch te zijn op welke manier ik omging met mijn energie.

Mijn emotie-vocabulaire werd rijker, mijn bewustzijn groter. Ik shifte van 'Ik durf dat niet' naar 'Ik merk dat ik er angstig van word, vanwaar komt dit?' 

Hade geeft ruimte. Ruimte voor wat je zegt, voor wat je doet (of niet) en zelfs voor wat zij ziet dat in jou zit. Ze stelt in vraag, daagt uit en is kritisch zonder daarbij belerend, oordelend of neerbuigend te zijn. In tegendeel! Haar authenticiteit en kwetsbaarheid zijn juist haar grootste troeven. Ze is de stille supporter, de vriendelijke gids, de zachte kracht. Ze is er wanneer je haar nodig hebt, in woord of in daad

Hade, dankjewel dat je op mijn pad kwam.

Katrijn, dansdocent

Zo kort op de bal kunnen spelen, dit zorgde voor mij echt dat ik niet bleef hangen in wat mij triggerde. Hade legt heel veel puzzelstukken samen, het traject was daarvoor veel omvattender en meer volledig dan wat ik eerder deed.

Beluister hier de podcast met Nele over haar ervaring met het DRAAGjeKRACHT traject.

Nele, juriste

Ik voel me absoluut zelfzekerder en krachtiger, eigenlijk in alle rollen die ik vervul. Als plusmama, als vrouw, als partner, als zus, als dochter, op werkgebied ook... Net omdat ik veel bewuster omga met het dagdagelijks leven, voel ik me lichter, vrijer. Wat ik heel mooi vond is dat Hade mij nooit het gevoel gaf dat er iets mis was met mij. Zoveel begrip en empathie, zonder oordeel, meelevend, meevoelend, steun in de rug (letterlijk en figuurlijk). Steeds bereikbaar, zo ontzettend waardevol. 

Lies

Ik ben gegroeid in mijn plek in te nemen. Ik ga bewuster om met triggers, waardoor ik zelf eigenaarschap kan nemen. Ik ben me bewuster van mijn plek in mijn gezin van herkomst en kan er beter in blijven staan. Ik zorg voor mezelf door in te zetten op mijn verschillende akkers. Ik ben me bewust van mijn innerlijke deelpersonen en kan kiezen 'wie er aan het stuur van mijn bus' zit. Ik schrijf veel meer neer, zodat ik situaties vanop een afstand kan bekijken en de lading er al wat van af kan nemen. Ik spring niet meer continu in de reddersrol, wat een verademing! HEERLIJK bevrijdend!

Laetitia, psychotherapeut

Ik blijf erbij: het DRAAGjeKRACHT traject heeft bij mij meer beweging en inzichten gebracht dan eender welke therapeut, psycholoog, opleiding...in het verleden voor mij kon.

Beluister hier de podcast met Ankatrijn, waarin ze haar ervaring met het traject deelt.

Ankatrijn, organisatiecoach

Het DRAAGjeKRACHT traject

investering 1.111 euro - 6.666 ex. BTW*
*afhankelijk van welke opties je erbij neemt

Individuele sessies 

Individuele sessies (live of online) waarin we beweging brengen in jouw persoonlijke uitdagingen en patronen. Geen gebabbel vanuit het hoofd, wel de wijsheid van je lichaam ervaren.

Community

Verbinding met gelijkgezinden in een besloten groep, waar we inchecken, onze groei vieren, inspireren, … .

Live dag

DRAAGjeKRACHT dag(en) naar keuze, waarin coaching, reflectie en systemisch werk samenkomen en we transformeren op de onderstroom.

Online traject

Toegang tot het online programma (video, audio & groeiboek): hands-on en concreet toepasbaar zodat je werkelijk het verschil voelt in je dagelijkse leven.

Online sessies

Mogelijkheid om de online (spiegel)sessies in kleine groep (3-6 vrouwen) bij te wonen, zodat je dagelijkse uitdagingen kan shiften in groeimogelijkheden én empowert wordt door een groep even krachtige en committed vrouwen.

Cadeau

Op maat pakket bij jou thuis bezorgd met tal van tools voor meer rust, plezier en verbinding. 

24/5 Support

Je kan me tussen de sessies door rechtstreeks berichten. Heb je vragen, zit je ergens vast of zie je het even niet meer? Via deze weg kunnen we snel schakelen.

Meditaties & oefeningen

Toegang tot een bib aan meditaties, visualisaties, energetische en gevoelsoefeningen om jouw proces te ondersteunen en verder te verdiepen.

Daarin luister ik naar je uitdagingen en verlangens, beantwoord ik al je vragen en stemmen we af of dit traject jou optimaal kan helpen.