Laat je inspireren...

Ik kan mezelf nu op de eerste plaats zetten, zonder schuldgevoel of te denken dat ik egoïstisch ben. En ik merk de impact hiervan op mijn gezin en in mijn werk. Het traject hielp verankeren van bepaalde dingen naar nieuwe gewoontes. Ik voel groei in loslaten en het zakken in mezelf. De inzichten die ik heb, had ik nooit zo snel alleen kunnen zien.

Katia, pyschologisch consulent & coach

Ik sta na het traject zo anders in het leven, kan mezelf beter begrijpen en mezelf gunnen wat ik nodig heb. Het "bewust zijn" zorgde ervoor dat ik op een ander level aan het leven ben. Ik ben mezelf bewust over wat de omgeving met me doet, de impact die ìk heb op mijn omgeving. Ik ga bewust om met mijn overlevingspatronen en weet hoe ik ze kan omkeren. Ik voel me zo veel sterker staan, op alle vlakken.

Ankatrijn, organisatiecoach

Ik pieker zelden nog (of ben me er sneller van bewust en weet beter wat te doen om dit te shiften). 𝗭𝗼 𝗯𝗲𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝗱 𝗼𝗺 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗮𝘀 𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱.

Ik maak bewustere keuzes, weeg meer af waar ik ja of nee op zeg en waar ik prioriteiten leg. Daardoor voel ik 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗿𝘂𝗸 op mij en word ik meer eigenaar van mijn leven.

Sinds de start van mijn traject 𝗻𝗼𝗴 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗳 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁 gehad heb zoals ik die vroeger kon hebben. De grootste 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿, is mijn manier van communiceren naar hem toe en mijn verwachtingen anders leggen.

Ik voed me meer met de zaken die mij inspireren. Ik neem zelf actie om een leven te leiden zoals ik het wil. 𝗜𝗸 𝗹𝗮𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗮𝗳𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿.

Als moeder volg ik 100% mijn gevoel en kan nu 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗰𝗵𝘂𝗹𝗱𝗴𝗲𝘃𝗼𝗲𝗹 of tegenaanval ander advies naast me neer leggen.

Op het werk krijg ik de reactie dat ik zo goed geworden ben in dingen 𝗹𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻. Daar voel ik zelf ook dat ik 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀𝘀 ervaar. 

Bieke, leidinggevende

Een sessie bij Hade voelt als welverdiende me-time, de volle aandacht op mezelf. Diverse thema’s kwamen aan bod en ik kwam als herboren buiten.

Liesbeth, onderneemster

De online leeromgeving is een schat vol inzichten en handvaten die je dankzij de sessies en whatsapp’jes echt kan integreren en je eigen kan maken als een nieuwe levenshouding.

Caroline, vertaalster

Ik voel me sterker in mijn communicatie, het uiten van behoeftes naar anderen en het voelen bij mezelf. Ik neem stappen in mijn leven die ik dankzij het traject bewuster en zelfzekerder zet. Bij dingen die me vroeger veel stress zouden hebben bezorgd, ervaar ik nu rust. Uiteraard ben ik niet de hele dag door zen, maar ik ervaar wél een algemeen gevoel van tevredenheid en wel-zijn

Jamie, onderneemster

Hade staat open voor zoveel, alles kan en mag er zijn. Ze daagt je uit waar nodig, viert met je mee, voelt in en gaat heel bewust en op jouw ritme met je mee in je groeiproces.
Spiegelen is een enorme waardevolle tool. Het werkt enorm dragend om dit met de groep vrouwen samen aan te gaan en  ook hun groeiproces te kunnen meevolgen. Na een spiegelsessie vallen er puzzelstukjes samen doordat je begrijpt waarom iets jou zo raakt. Daardoor kan je een volgende keer makkelijker kiezen hoe je reageert.

Laetitia, psychotherapeut

Ik ben zelfzekerder en heb een helder zicht op mijn zielenmissie en hoe ik mijn zoon wil opvoeden. Ik leef meer vanuit rust en vertrouwen en kan mezelf en mijn lichaam naar waarde schatten.

Katrijn, dansdocent

Vertragen, verbinding en zachtheid zijn drie kernwoorden die voor mij het traject van Hade omschrijven. Hade laat bewegen wat in beweging gebracht mag worden. Ze creëert een veilige en authentieke omgeving waarbij ze aan de zijlijn staat en jou eigenaarschap laat nemen. Daarbovenop krijg je een ruim aanbod aan tools aangereikt om op weg te (blijven) gaan. Dankbaar voor alle inzichten, benieuwd naar wat er nog mag ontstaan.

Rachel