Voor jou als je verlangt naar rust in je hoofd en plezier in je dagen en weet: ik ben klaar voor mijn next level.

In dit gesprek luister ik naar je uitdagingen en verlangens en geef ik je enkele heel concrete eye-openers en handvaten.

Hade Cools Gratis Groei Gesprek

Dit gesprek is voor jou als ...

  • persoonlijke groei/ontwikkeling niet nieuw voor je is, maar je tegelijkertijd 'the missing link' zoekt en soms nog vastloopt op je eigen blinde vlekken en hardnekkige patronen. Je weet wel veel, maar wil het ook écht kunnen toepassen.
  • je ondernemend bent en iets in de wereld te zetten hebt (op professioneel en/of privé vlak).
  • je ten vólle wil genieten van het leven en in al je rollen, meer plezier, flow en kleine gelukjes wil ervaren, niet af en toe een keer, maar op consistente basis.
  • je verlangt naar (meer) rust in je hoofd, plezier in je dagen en diepgang in je relaties.
  • jouw tijd kostbaar is. Je wil hem dus optimaal en kwalitatief benutten.

Praktisch

Herken je jou in bovenstaande punten? Meld je dan aan voor deze call (zoom, max. 45'). Daarin luister ik naar je uitdagingen en verlangens (en ja, die mogen lekker groots zijn). Is er een match, dan vertel ik meer over hoe we op weg kunnen gaan.

  • Om het gesprek voor jou zo waardevol mogelijk te maken, bereid ik me graag voor. Daarom stuur ik jou na de boeking een vragenformulier. Gelieve dat in te vullen en te verzenden ten laatste 24u voor ons gesprek plaatsvindt.
  • Wil je graag al meteen beginnen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn online programma mét mijn persoonlijke begeleiding of een DRAAGjeKRACHT dag

Ik verheug me er alvast op om je te spreken en te zien.

Hieronder kan je jouw gesprek boeken.

Vind je geen geschikt moment op korte termijn, mail me dan op hello@hade-c.be