Het geluk zit in onszelf, het had geen betere plek kunnen vinden om zich te verbergen

Onze kinderen spiegelen ons op heel veel verschillende manieren hoe wij dat geluk kunnen beleven en wat er op dit moment in ons leven nodig is om dat te ervaren.

Ze uiten wat ze ons willen leren of tonen, niet via taal, maar via hun gedrag, lichamelijke klachten, ontwikkelingsstoornissen, … .

Onaangenaam gedrag is een boodschap voor jou

Wat jij ervaart als onaangenaam gedrag of situaties die je raken of zorgen baren

Ik denk aan: boosheid, agressie, pesten/gepest worden, onzekerheid, onrust, angsten, dromerigheid, veel huilen, ruzies, jaloezie, geslotenheid, prikkelgevoeligheid, AD(H)D, HSP, dyslexie, er komt op school niet uit wat er in zit, niet zindelijk worden, slecht eten, slapen of groeien, anorexia, zelfmutilatie, verslavingen, allergie, ontstekingen, verkoudheden, eczeem, verstopping, koortsen, hoofdpijn etc.

Daar kan een belangrijke boodschap voor jou onderzitten. Een boodschap van je kind voor jou:

Een uitnodiging van je kind om stukken in jezelf die onbewust aanwezig zijn, naar de oppervlakte te brengen, kwetsuren van vroeger te gaan omarmen, eigenschappen van jezelf die je wegduwt, te gaan liefhebben en jouw geluk ten volle te gaan leven en beleven.

Een kindertolk vertaalt het gedrag of de situatie die jou raakt of zorgen baart, naar een boodschap voor jezelf.

Het spiegeltraject

Het spiegeltraject is een kortdurend traject met duurzame resultaten.
Het traject verloopt in 3 fases:

Een intake

Ik stel jou vragen over het gedrag of de situatie en jij vertelt. Met die informatie ga ik aan de slag. Ik vertaal als het ware het gedrag van je kind, naar een begrijpbare boodschap voor jezelf.

Terugkoppeling

Ik geef jou, in naam van je kind, de boodschap terug. 

Eén of meerdere opvolgsessies

Afhankelijk van de noden bepalen we samen hoe de verdere ondersteuning en opvolging er kan uitzien.

Hade vertaalde voor mij moeilijk gedrag van mijn oudste zoon in een boodschap aan mij. De vertaling was best pittig en bracht bij mij wat teweeg. Hierdoor kwamen groeipunten aan het licht waar ik me tot dan niet van bewust was. Dankzij deze ‘vertaling’ kon ik constructief omgaan met dat gedrag van mijn zoon, waardoor het zich nu niet meer stelt. Een boodschap van je kind raakt je sowieso en zo is je kind eigenlijk je grootste coach.

De sessies bij Hade kenmerken zich voor mij door zachtheid en verbondenheid. Ik vind het sterk en steunend dat Hade advies geeft vanuit haar eigen ervaringen, waardoor je je niet meer alleen voelt met je twijfels en je energie krijgt om er iets mee te doen. Hade beschikt over een gave om alles op een warme manier over te brengen, zonder te forceren, terwijl het toch binnenkomt en je het kan ‘pakken’. Je voelt dat Hade niet zomaar werkt ‘uit de boekjes’, maar er écht wil zijn voor je.

Trui

Het kindertolk traject bracht me zoveel meer dan ik gedacht had. Het gedrag (fysiek agressief zijn) van mijn dochter (5) verdween bijna volledig als vanzelf na de terugkoppeling. Wat er nog overbleef, kon ik met een speels element ombuigen, waardoor alle spanning er rond weg is. Maar op een veel diepere laag veranderde er nog veel meer. Ze komt spontaan knuffelen, op mijn schoot zitten, vraagt om gewiegd te worden. En telkens voel ik zoveel dankbaarheid. De onvoorwaardelijke liefde tussen ons stroomt weer vrij. Op een diepe laag is de verbinding met mijn dochter hersteld.

Mieke

Je bent er met het "je kind als spiegel traject", in geslaagd me te helpen tot een inzicht komen waarvan ik niet besefte dat het nog zo hard speelde. Bedankt!

Ankatrijn

Hade staat open voor zoveel, alles kan en mag er zijn. Ze heeft een heel warme stem, daagt je uit waar nodig, viert met je mee, voelt in en gaat heel bewust en op jouw ritme met je mee in je groeiproces.

Spiegelen is een enorme waardevolle tool. Het werkt enorm dragend om dit met de groep vrouwen samen aan te gaan en  ook hun groeiproces te kunnen meevolgen. Na een spiegelsessie vallen er puzzelstukjes samen doordat je begrijpt waarom iets jou zo raakt. Daardoor kan je een volgende keer makkelijker kiezen hoe je reageert.

Laetitia

Voordelen aan het werken met de spiegelmethodiek

Je kan alleen komen

Je kind hoeft niet aanwezig te zijn om toch geholpen te worden.

Grote veranderingen

Doordat er dingen in jou in beweging komen, verandert er ook iets bij je kind.

Je hele gezin profiteert mee

Zowel jijzelf, als jouw kind, als je gezin profiteert van deze methodiek.

Voor grote én kleine kinderen

Geschikt voor kinderen van alle leeftijden

Langdurige resultaten

De trajecten zijn kortdurend, kennen langdurige resultaten en weinig terugval.

Snel en makkelijk

Sessies gaan door via zoom, zijn snel in te plannen en je hoeft je niet te verplaatsen.

Investering

Spiegeltraject

555

€671,55 incl. btw
factuur mogelijk

  • Intakesessie
  • Vertaling van het gedrag van je kind
  • Terugkoppelingsessie
  • 1 opvolgsessie 
  • Visualisaties en oefeningen die je proces ondersteunen en je helpen integreren
  • Toegang tot de ‘innerlijke kind’ module in mijn online leeromgeving