Als we iets aan ons kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken of er niet iets is wat in onszelf kan worden veranderd. (Jung)

Onze kinderen hebben een energetisch lijntje met ons. Via hun gedrag, ontwikkeling, ... tonen ze ons dat we in beweging mogen komen. Ze nodigen ons uit om stukken die onverwerkt, ongeleefd of ongeliefd zijn, te gaan verwerken, liefhebben en (be)leven.

De zwaarste last op de schouders van een kind,

is het niet geleefde leven van een moeder (C. JUNG)

Je bent waarschijnlijk bereid om te sterven voor je kind? Maar ben je ook bereid om ten volle te leven?

Wat jij ervaart als onaangenaam gedrag, situaties die je raken of zorgen baren of karaktertrekken die jou triggeren

Ik denk aan: boosheid, agressie, pesten/gepest worden, onzekerheid, onrust, angsten, dromerigheid, veel huilen, ruzies, jaloezie, geslotenheid, prikkelgevoeligheid, AD(H)D, HSP, dyslexie, er komt op school niet uit wat er in zit, niet zindelijk worden, slecht eten, slapen of groeien, anorexia, zelfmutilatie, verslavingen, allergie, ontstekingen, verkoudheden, eczeem, verstopping, koortsen, hoofdpijn, 'te' - vul zelf maar in- zijn,  etc.

Daar kan een boodschap onderzitten. iets wat jouw kind jou wil vertellen... 

Een kindertolk vertaalt het gedrag of de situatie die jou raakt of zorgen baart, naar een rakende boodschap vanuit je kind, voor jezelf.

Het spiegeltraject

Het spiegeltraject is een duurzaam traject met magische resultaten. Het verloopt in volgende fases:

Intake

Via zoom of live in Lichtervelde beantwoord jij vragen over het gedrag of de situatie die raakt of zorgen baart. Met die informatie ga ik aan de slag. 

Terugkoppeling

Ik geef jou, in naam van je kind, een boodschap terug, ook weer via zoom of live in Lichtervelde. We doen een krachtige oefening om die boodschap te laten zakken zodat je instant met minder lading naar het gedrag kijkt.

1 individuele opvolgsessie en optioneel 3 maanden toegang tot de spiegelsessies in kleine groep

We stemmen af wat er voor jou nodig is om te integreren, zodat jij meer rust ervaart en ook de relatie met je kind rustiger wordt.

Hade vertaalde voor mij moeilijk gedrag van mijn oudste zoon in een boodschap aan mij. De vertaling was best pittig en bracht bij mij wat teweeg. Hierdoor kwamen groeipunten aan het licht waar ik me tot dan niet van bewust was. Dankzij deze ‘vertaling’ kon ik constructief omgaan met dat gedrag van mijn zoon, waardoor het zich nu niet meer stelt. Een boodschap van je kind raakt je sowieso en zo is je kind eigenlijk je grootste coach.

De sessies bij Hade kenmerken zich voor mij door zachtheid en verbondenheid. Ik vind het sterk en steunend dat Hade advies geeft vanuit haar eigen ervaringen, waardoor je je niet meer alleen voelt met je twijfels en je energie krijgt om er iets mee te doen. Hade beschikt over een gave om alles op een warme manier over te brengen, zonder te forceren, terwijl het toch binnenkomt en je het kan ‘pakken’. Je voelt dat Hade niet zomaar werkt ‘uit de boekjes’, maar er écht wil zijn voor je.

Trui

Het kindertolk traject bracht me zoveel meer dan ik gedacht had. Het gedrag (fysiek agressief zijn) van mijn dochter (5) verdween bijna volledig als vanzelf na de terugkoppeling. Wat er nog overbleef, kon ik met een speels element ombuigen, waardoor alle spanning er rond weg is. Maar op een veel diepere laag veranderde er nog veel meer. Ze komt spontaan knuffelen, op mijn schoot zitten, vraagt om gewiegd te worden. En telkens voel ik zoveel dankbaarheid. De onvoorwaardelijke liefde tussen ons stroomt weer vrij. Op een diepe laag is de verbinding met mijn dochter hersteld.

Mieke

Je bent er met het "je kind als spiegel traject", in geslaagd me te helpen tot een inzicht komen waarvan ik niet besefte dat het nog zo hard speelde. Bedankt!

Ankatrijn

Ik kreeg waardevolle inzichten en praktische tools om in de complexiteit van het ouderschap te navigeren. Ik voel me kalmer en dat heeft een positief effect op de dynamiek met mijn kinderen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een dieper zelfinzicht en betere relaties met hun kinderen. 

Wannes

Voordelen aan het werken met de spiegelmethodiek

Je kan alleen komen

Je kind hoeft niet aanwezig te zijn om toch geholpen te worden.

Beweging bij ouder én kind

Doordat er dingen in jou in beweging komen, verandert er ook iets bij je kind. Of het gedrag vermindert of valt weg, of jij kan er een stuk neutraler mee omgaan.

Je hele gezin profiteert mee

Zowel jijzelf, als jouw kind, als je gezin profiteert van deze methodiek.

Voor grote én kleine kinderen

Geschikt voor kinderen van alle leeftijden, een kind blijft immers altijd kind van de ouder.

Inhoud & investering

Spiegeltraject

555 ex. BTW

 

  • Intake
  • Uitwerken van de boodschap van je kind
  • Terugkoppeling
  • 1 individuele opvolgsessie
  • Video's en audio's die helpen integreren
  • Optioneel (+ 222 euro) - 3 maanden mogelijkheid om spiegelsessies in kleine groep (3-6 vrouwen) bij te wonen, die zo goed als wekelijks georganiseerd worden. Op die manier krijg je de gelegenheid om dagdagelijkse cases (ook uit andere relaties dan die met je kind) samen te bekijken en concrete stappen te bepalen in je communicatie, reacties en innerlijk proces.