HADE C staat voor UNIEKE wenskaarten en WENSKAARTEN OP MAAT. Sommigen gelijken op elkaar in stijl, maar gezien ze HAndmaDE zijn, blijft de uniciteit gewaarborgd. Creaties uitkiezen via een webshop is met dit concept niet haalbaar. In deze blog toch enkele leuke tips om HADE C in huis te halen: 

Een SURPRISE ME pakketje bevat 7 wenskaarten, in verschillende thema’s (feest/verjaardag, varia, dank, …) of in 1 bepaald thema; aan jou de keuze. Voor 20 euro (excl. verzending) haal je zo’n SURPRISE ME pakketje in huis. 

TIP: uitgenodigd bij vrienden en je wil origineler uit de hoek komen dan met een fles wijn of bloemen? Met een surprise me pakketje maak je de gastvrouw en gastheer ongetwijfeld heel tevreden! Ook voor een relatiegeschenk of bedanking voor een team van collega’s leent een surprise me pakket zich perfect!

Wil je écht scoren, ga dan voor een wenskaart OP MAAT. Huwelijk, geboorte, verjaardag, communie, moederdag/vaderdag: heel veel gelegenheden lenen zich hier toe. “Op maat” kan heel ruim gezien worden: een naam, datum, lievelingskleur, hobby, … wordt er in verwerkt. Voor de ontvanger is het des te specialer! Voor 6 euro (excl. eventuele verzending) heb je al een creatie op maat!

Enthousiast geworden 😉 ?

Bestellen kan via mail naar hello@hade-c.be

Mail mij gerust ook voor specifieke vragen: ik denk graag met je mee!

Groeten, Hade C

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}