Deze week kruisten  twee “mijlpalen” mijn pad. Bijzonder vind ik dat, die mijlpalen: ze motiveren, creëren trots, doen doorzetten, geven een duwtje in de rug…

Zo zag ik de kilometerteller van mijn fiets de 7000 overschrijden. Mijlpaal 1. Bike to work, heerlijk is het. Ik kan enorm genieten van de buitenlucht; na een dag kantoorwerk mijn hoofd leegmaken in de wind. Hoewel de zon in Belgenland met belgenweer soms ver te zoeken is, blijf ik de aanhouder. En mijn 7000 km, daar ben ik trots op.

Mijlpaal 2: Maandagavond 23:30, Dries komt thuis. Je moet weten dat ik normaal rond 21:30 al knock-out in de zetel lig, om dan een uurtje later op mijn cosy Mahabis pantoffels naar boven te strompelen en mijn bedje te vinden. (Mahabis is trouwens een topmerk en aanrader. En zeg tegen Mahabis pantoffels geen ‘sluffers’, of je hebt met mij te doen – hé Dries 😉

Euhm, dit geheel terzijde…

Terug naar maandagavond, ik bleef dus klaarwakker, ik was namelijk te enthousiast over wat komen zou: mijn eerste drukwerk. Jawel: druk-werk, gedrukte creaties. Dries mocht ze gaan afhalen bij drukkerij Espace in Ledegem. Wat een fijne samenwerking was dat: in een goeie week van eerste mail tot gedrukte creaties, topservice! Bedankt Espace team!

Toen ik startte in bijberoep, mei 2017, had ik niet durven dromen dat dit er vandaag zou zijn. Dankzij een ‘illustrator tip’ van een maat en de deadline van een opendeurdag, kwam alles wat in stroomversnelling.

En met trots mag ik jullie dus 24 ontwerpen voorstellen. Je vindt ze op mijn website bij ‘drukwerk – winkel’.

  

Naar mijn mening zijn ze alle 24 heel bijzonder, alleen is het nu afwachten wat jullie er van vinden. Welke gaan succes hebben, welke gaan minder goed verkopen, waarmee breid ik mijn assortiment best nog uit, … . Het is een boeiende zoektocht en ik waardeer jullie feedback, dus: shoot!

Ongetwijfeld bereikte jij ook al een mijlpaal waar je best trots op bent, die je leven een nieuwe wending gaf, die jou de motivatie gaf om verder te gaan. Wie hier onder wil delen: fijn :-). En wie zijn momentje lekker voor zichzelf wil houden: geniet er van!

 

Liefs, Hade C

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

  1. Ik vind dat je zeker de juiste stap hebt gezet om drukwerk te gebruiken, ik gebruik al veel van je kaartjes en het soort kaartje dat er voor mij echt uitspringt is dat van rouwbetuiging, dus voor mij mag je er daar nog van maken

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}