Er zijn zo van die kleine dingen die mij instant happy kunnen maken.

Washi tape is er een van, omwille van de ontelbaar veel mogelijkheden waarvoor je dat kleine rolletje kan inzetten…. 

 

Verpakken bijvoorbeeld, en willen we nu net dé tijd van het jaar zijn hiervoor. Een eenvoudig papiertje is zo gepimpt met wat washi tape. Het is een van mijn ‘guilty pleasures’ ;-), ik kan het niét laten om er telkens nieuwe exemplaren van te kopen. Misschien moet ik volgende keer maar een nieuwe voorraaddoos kopen, gezien die al redelijk begint uit te puilen…

Deze morgen kwam ik teleurgesteld thuis van een zoektocht naar kadertjes op maat voor mooie tekeningen uit de Flow.  Teleurstelling maakte vlug plaats voor mijn creatieve mooimaker: ik gebruikte kaders die te groot waren en maakte zelf een passe-partout die ik extra cashet gaf met – jawel – washi tape.

Ik heb een aantal dagen vrijaf en ik vind het heerlijk tijd te hebben om te snuisteren in boekjes, tijdschriften, … . Mijn top 3 op dit moment is de Flow ‘leven & liefde’ + daily life inzichtenpocket , het Insta interieur boek van Anne-Caterhine Gerets en mijn spiksplinternieuwe PLINT poëzie & beeldende kunst agenda van 2018.

Er is hier. Er is tijd. 

Bam! Touché!

Een reminder om te leven in het HIER en NU. Alleen dat al trok me over de streep om het te kopen. En toen ik het in mijn handen had, was ik meteen verliefd (sorry Dries…). Mijn plint agenda dient niet voor afspraken, neen,  daarvoor heb ik mijn iPhone en outlook. Hij wordt in 2018 mijn dagelijkse portie me-time en bewustwording. Me-time dankzij de prachtige vormgeving en gedichten. Bewustwording omdat ik dagelijks een moment tijd zal nemen om dankbaarheid en positieve dingen te benoemen. Positivi-tijd dus.

Want wat je aandacht geeft, groeit. 

Neen, geen zever, gezever. Ik geloof dat je grotendeels terugkrijgt, wat je zelf uitstraalt. En ik heb al in beide richtingen (positief en negatief) mogen ondervinden dat het zo is. 

2017 is bijna gepasseerd. Het was een bewogen jaar voor mij met enkele belangrijke mijlpalen: het ja-woord aan mijn Dries inclusief een prachtig feest samen met met de mensen die wij liefhebben, afscheid van enkele schitterende collega’s uit Maria Rustoord, een nieuwe job bij Syros (en na al die jaren zoeken eindelijk het gevoel dat het goed zit), de opstart van Hade C, … .

2018 mag komen. Ik ben er klaar voor. Want ik besef dat ik kan kiezen en dus mijn pad zelf kan bepalen.

“If you always do what you always did,  you will always get what you always got.”

Ik wens jullie allemaal een nieuw jaar vol kleine gelukjes, een jaar waarin je jouw dromen waarmaakt en een jaar vol verbinding, met jezelf en iedereen om je heen.

Heel oprecht: gelukkig nieuw-jaar.

Hade

 

 

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

 1. Lieve zus, mooi! Ik wil ook zo een plint agendaatje….
  Ik gun je de verbinding, de tijd, het ge-nieten en ont-moeten….
  Ik gun je groei en dromen….
  Ik gun je veel witte wolven…..koester ze.
  Ik gun je rust, vertrouwen dat het goed is en dat het komt…. als het moet komen …. dat pad, hè ?

  Zie je graag

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}