Dit is ik, deze morgen op de fiets naar mijn eerste sessie authentic movement bij @agapebelgium .

“Authentic Movement is een werkvorm waarbij je je lichaam laat spreken, waarbij innerlijke sensaties ervoor zorgen dat het onbewuste verbindt met jouw bewustzijn. De long circle is een techniek waarbij de cirkel, de groep, een veilige en verbindende bedding biedt, waarin je kan verdiepen, afstemmen en helen. Waarin je leert dat gezien worden en je laten zien, zalvend is voor ons als mens.”

Ik slikte even toen ik dit vlak voor vertrek nog eens opnieuw las.
Een tikkeltje nerveus was ik, maar zo van die “gezonde” nervositeit.
Nerveus zijn omdat je niet helder hebt wat komt, hoe het er uit zal zien.
Maar wel vertrouwen in het proces. Dat het klopt.
Dat zal gebeuren wat dient te gebeuren.

Out of comfort, that’s where the magic happens, remember?!

En ja, als coach laat ik me dus ook nog steeds coachen.
Op verschillende vlakken. Want groei is een ongoing proces.
Klaar ben je nooit.

Anyway, het was een aangename beleving. Ik vind het altijd heel bijzonder hoe een groep schijnbaar vreemden, zo een veilige bedding kunnen creëren. Een inzicht die ik vandaag kreeg: mezelf laten zien lukt al aardig. Mezelf laten horen, daar kan ik nog mooie stappen in zetten.

En ook deze blijft nazinderen, daarom wil ik graag delen:

Als we het ondraagbare,
ver-draagzaam maken,
dragen we onszelf ver.

Oftwel: persoonlijke ontwikkeling in een notendop.

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}