Balans na 35 weken

Vandaag kijk ik even achterom.
Naar afgelopen 8 maanden.

In de laatste maanden van mijn zwangerschap van Astor voelde ik het borrelen.
Wat ik hier te doen heb.
Wat ik hier te betekenen heb, op deze wereld.

Het vuur was te groot, ook toen Astor in november op de wereld kwam, kon ik het niet stoppen. Ik zette een mini-training rond verbindende alternatieven voor straffen en belonen in de wereld.

Tussen het moederen, de pampers en de borstvoedingen door, ontstond in mijn hoofd een groeitraject dat ik in maart lanceerde. Mede dankzij de ondersteuning van @elkegunst en @gerritvromant en collega MACCERS, onder andere @kristinjuliettesoultosoul , @mieke.inzachtehanden , @sigridwilmsen_openup , @katrienvancampenhout_coach .

En ook en vooral dankzij het vertrouwen van 10 mama’s die zich smeten om te groeien, naar meer bewustzijn en verbinding, voor zichzelf én hun gezin. Eeuwig in mijn hart, You know who you are 🙏.

Ondertussen kreeg dat traject een upgrade door er 1/1 support aan toe voegen. Nog meer impact, nog meer groei, nog meer transformatie. Nog meer verbinding. Mama’s met zichzelf. Mama’s met hun gezin. Dat is waar ik het voor doe.

Bedankt @katrinvandewater om mij hier afgelopen maanden in te ondersteunen.

Het was zij die mij er op wees, dat ik niet alleen een betere mama ben als ik voor mezelf zorg, maar ook een betere mama-mentor. Want ook mijn klanten verdienen de beste versie van mezelf.

Onder het motto practice what you preach, neem ik komende weken dus wat rust.

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor elk van jullie die hier meeleest, deelt, reflecteert, inspireert. Ik ben zelf afgelopen maanden dagelijks aanwezig geweest. Met veel goesting. Vol passie.

En ik kom terug. Met evenveel goesting en passie.

Maar voor nu dus even slow down en genieten van mezelf en mijn 3 mannen.

Vanaf de tweede helft van augustus start ik terug nieuwe trajecten op. Ik heb maar ruimte voor 3 nieuwe opstarten per maand.

Voel je dat het jouw tijd is om te groeien, meer bewustzijn en verbinding te ervaren in jouw leven en dat van je gezin? Boek dan nu al je gratis groei-sessie. Ik ont-moet je graag over een maandje.

Liefs!

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}