👶🏼👶🏼 Boysmom

Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zo zou kunnen noemen. Ik had überhaupt nooit gedacht, dat ik ooit moeder zou zijn. Tot over een viertal jaren, was ik ervan overtuigd dat mama worden niet voor mij weggelegd was. Want wat ik niet gekregen had, kon ik toch onmogelijk doorgeven.

Ik ben namelijk opgegroeid met een psychisch zieke mama die toen ik 16 was zelfmoord pleegde. Mijn papa stierf toen ik 21 was.

Hoewel ik leerkracht ben van opleiding, leefden er door « mijn rugzakje » tal van belemmerende overtuigingen: “ik ben niet goed met kindjes, in mijn buurt beginnen die altijd te wenen, ik kan daar gelijk geen contact mee maken” en “ik weet niet hoe dat er dan moet uitzien “moeder zijn”.

Dankzij jaren investeren (zowel tijd als geld) in persoonlijke ontwikkeling, kon ik een aantal jaren geleden die overtuigingen shiften en zie nu: ik ben niet alleen zélf mama (Abel is 2,5 jaar en Astor bijna 9 maanden), maar ook een mentor voor andere mama’s.

Herken je dit:
👉Sinds je mama bent, kom je jezelf vaker tegen: soms kan het gedrag van je kind of je partner jou zodanig triggeren dat je buiten proportie reageert, de communicatie loopt thuis niet altijd in verbinding, je wil wel voor jezelf zorgen, maar hoe krijg je dat in godsnaam gedaan zonder schuldgevoel?

👉Je wéét al heel veel, maar krijgt het niet concreet toegepast op een manier dat het werkt voor jou en je gezin.

👉Mama zijn brengt ook zo veel verantwoordelijkheidsgevoel met zich mee, misschien zelfs pieker-gedachten of angsten… . Die bepalen soms je dag en eigenlijk wil je meer genieten van het moment, meer speelsheid en flow in je dagdagelijkse bestaan, als vrouw en als mama.

Je wil het heel graag anders.
👉Je wil het beste uit jezelf halen als vrouw én als mama.
👉Je wil moeitelozer leven, genieten van het hier en nu.
👉Je wil een hechte band met je kindjes en verbinding in je gezin.
👉Je wil minder ups en downs en meer standvastigheid en draagkracht.

💖Als bovenstaande resoneert, boek dan gerust jouw GRATIS groei-sessie via de link in mijn bio. Daarin luister ik naar jouw uitdagingen en vertel ik welke mogelijkheden ik voor jou zie.

Wie weet tot gauw!

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}