Bij mij zou het geen waar zijn! Amai, moet hij niet in de hoek? Oh, die van ons mag geen TV kijken. Gaat zij pas zo laat slapen? Moet die niet aan tafel blijven zitten? Dit zou ik niet pikken van mijn kind!

Het is heel herkenbaar dat je opmerkingen krijgt van andere ouders of familieleden over de manier waarop jij je kind opvoedt maar daarom is het nog niet leuk om te horen! Hoe ga je hier als ouder dan het best mee om?

Ik deel mijn visie en ervaringen in een expertenblog voor Onder Mama’s.

Je vindt hem hier.

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}