In deze aflevering heb ik Ankatrijn te gast. Ongeveer een jaar geleden vroeg ze een groei-gesprek aan en zei ze JA voor zichzelf met het DRAAGjeKRACHT traject. Daarna ging de bal aan het rollen. We hebben het onder ander over

  • van waar ze komt en hoe ze nu in het leven staat
  • wat het traject haar bracht, zowel op privé als op professioneel vlak
  • hoe ze mij als coach/gids heeft ervaren
  • wat bewust zijn haar opleverde, nl. "dat ze vanuit haar kracht en intuïtie in het leven staat, ook als dat betekent als dat met haar voeten in de modder is en hoe ze vertrouwt uit die modder te geraken"
  • ...

"Ik denk dat het traject meer brengt, dan wat ik ooit dacht te krijgen. De verrijking die het traject brengt, is vele malen groter dan de investering die je doet. Die verrijking kan je ook ruim zien: het traject brengt een shift bij jezelf en in de manier waarop je in het leven staat, en gezien je in al die verschillende rollen met anderen in contact komt, heb je ook impact op andere mensen."

Luister hier de volledige aflevering:

Over de auteur

Hade Cools

Spiegelcoach en bewustzijnsgids - DRAAGjeKRACHT als vrouw in àl jouw rollen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}